Aiguiser, entretenir

 

Fusil à aiguiser ou affûteur manuel, un bon couteau de cuisine nécessite d'être entretenu. Ici, vous trouverez le matériel dont vous aurez besoin pour ce faire.

Aiguiser, entretenir

Actieve filters

KAI: Slijpsteen 300/1000 -...

KAI:

Slijpsteen 300/1000 - 2 korrels - voor Japanse keukenmessen.

De Kai Shun DM-0708 gecombineerde slijpsteen, korrel 300/1000 is ideaal om je botte messen te slijpen en scherp te houden. Het harde keramiek zorgt voor een snel slijpresultaat en minimale slijtage van de steen.

Prijs € 74,95

Scanpan:...

Scanpan:

Diamantslijpstaal voor mes.

Deze 25 cm lange slijpstaaf is perfect om je keukenmessen scherp te houden. Dankzij de diamantslijpstaaf blijven de randen van uw messen vlijmscherp, zelfs bij regelmatig gebruik. Het gebruik van de Scanpan Classic diamantslijpstaaf is heel eenvoudig. Houd de slijpstaaf bij het handvat en beweeg het mes onder een hoek van ongeveer 20 graden over de schacht. Herhaal deze beweging pl

Prijs € 35,00

KAI: 1000/4000 - 2 grit...

KAI: 

1000/4000 - 2 grit wetsteen - voor Seki Magoruku Japanse keukenmessen.

De Kai Shun AP-0334 Combinatie Wetsteen, Grit 1000/4000 is ideaal om je botte messen te slijpen en scherp te houden. 

Prijs € 79,95